Ons team

Welkom op onze teampagina bij Aquila Ecologie! Hier ontmoet je ons team voor ecologisch onderzoek en advies. We stellen je graag voor aan ons team en laten je kennismaken met de geweldige mensen die betrokken zijn bij onze mooie projecten!

Niels Frenken-Kimpel (ecoloog)

Niels Frenken-Kimpel

Ecoloog

Niels heeft een ruime achtergrond in het beheren van natuurgebieden. Hij vind het belangrijk oplossingen te zoeken voor de bekende problemen waarmee alle betrokken partijen tevreden kunnen zijn. Daarnaast heeft hij altijd veel interesse en kennis op het gebied van de nieuwste technieken als het aankomt op natuuronderzoek of -monitoring.

niels@aquila-ecologie.nl

Anne Krediet (data scientist)

Anne Krediet

Data scientist

Anne Krediet studeerde Bos- en Natuurbeheer en Biologie aan de Wageningen Universiteit en Wiskunde aan HBO Fontys Tilburg. Tijdens zijn PhD verdiepte hij zich in AI en Machine learning. Anne ontwikkelt bij Aquila de software. Het verbeteren van natuurbeheer en -bescherming motiveert Anne bij het ontwikkelen van deze innovatieve techniek.

anne@aquila-ecologie.nl

Missie

Aquila Ecologie heeft als missie het verbeteren van ecologisch onderzoek met moderne technologie. Vooral op het gebied van Artificial Intelligence biedt Aquila Ecologie sterke oplossingen. Daarbij staat niet de techniek centraal, maar de ecologische vraag. Elk vraagstuk heeft zijn eigen uitdagingen. Daarom kijken we welke aanpak en welke techniek past bij het vraagstuk, niet andersom. We zijn eerlijk in wat er niet kan en vooral enthousiast over wat er allemaal wel mogelijk is.

Meer informatie over onze diensten?

Neem vrijblijvend contact met ons op!